Postal undersökning och postala enkäter.

2019-10-21

Postala enkäter är en säker och fördelaktig insamlingsmetod i undersökningar med en stor målgrupp och ett brett urval. För att få ett tillförlitligt resultat är det avgörande att enkätens utformning är lätt att förstå. Vi ser till att ni får en klar och tydlig design som är beprövad. Våra designmöjligheter förädlas med varje utskick och vi ser till att ni får ta del av det senaste när det gäller postala enkäter. För att se till att minimera missuppfattningar och öka svarsfrekvensen jobbar vi med proffs inom tryckbranschen som kan tryck och minimering av kostnader. 

Examinare arbetar med etablerade tryckerier med mångårig erfarenhet och hög kapacitet för att kunna garantera högkvalitativt material till ett konkurrenskraftigt pris, vi kombinerar även våra utskick med tekniska lösningar med vilka vi kan minska antalet utskick via postalt genom att skicka ut en del via SMS och e-post. Bland våra tidigare projekt finns undersökningar med allt från några enstaka enkäter upp till flera tusen.

Såhär ser en vanlig arbetsprocess med postala enkäter ut:

1. Vi tar hand om hela förloppet. Examinare ser till att hela processen löper på perfekt, från design av utskick till tryck, insamling och inskanning av resultatet.

2. Vi skapar en professionell design. Vi kan trycka kuvert med er logotyp eller som det har visats i många fall skicka kuvertet utan design så att det ser ut som till exempel en räkning.

3. Digitalt och Analogt. Vi ser till att era kunder kan skicka tillbaka via post eller svara online.

4. Inskanning. Examinare använder avancerad optisk inläsning av pappersenkäterna, all inscanning kopplas sedan till din digitala enkät.

5. Kvalitetssäkrar med mänskliga ögat som övervakare. Vi ser till att varje röst blir hörd, därför ser vi till att alla mottagare blir matchade och ifall vår digitala inscanning inte kan matcha det så matchar vi det manuellt. Vid bilagor sparas dessa digitalt.

6. Ansvarsfull hantering av förbrukat material. Alla papperskopior mals ner till pappersmassa och lämnas till återvinning. Vi värnar om miljön och ser till att vi skapa så mycket återvunnit material som möjligt.


Välkommen att kontakta oss angående pappersenkäter (postala enkäter) och Postal undersökning redan idag.


Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress. Var god skriv på Svenska, Engelska eller Ryska.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla. (När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget (Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

3+6= * *